Hubert Meijles

Optie-coach, trainer en strateeg

2011

In 2011 ben ik gestart met het beleggen en ik kwam al spoedig in aanraking met het prachtige instrument genaamd: Opties.

Zoals de meeste beginners die handelen met opties dacht ik makkelijk geld te kunnen verdienen. Dat ging een paar keer goed, maar ook fout. En juist wanneer het fout ging, was het verlies groot. Dit is me een paar keer overkomen en daarom de beste leerschool geweest. En een extra drijfveer om dergelijk fouten af te leren.
Sindsdien heb ik me online (webinars, documentatie, studie) en offline (trainingen met docent, boeken gelezen) geschoold. En ben ik dagelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen.

2017

Vanaf 2017 ben ik parttime actief als belegger in opties. Sinds dat moment behaal ik prima rendementen. Dit door vast te houden aan bepaalde strategieën en mijzelf daarin probeer te verbeteren.